english

srpski

START

BIOGRAFI

ANMELDELSER

PROJEKTER

MUSIK

PRESSE

KONTAKT

LINKS

 

- Kolerus & Djordjevic -

 

Bjarke Kolerus og Branko Djordjevic mødtes på "Det Fynske Musikkonservatorium", hvor de begge var studerende på henholdsvis folkemusik- og musikerperformer linjen.

Duoen dannedes i 2001 og har optrådt Danmark rundt under mange forskellige arrangementer og festivaler siden. Bl.a. klezmermusik festival i København i februar 2004.

 

Duoens program består af balkan og jødisk folkemusik (klezmer), som får en utrolig varm, traditionel klang når det bliver spillet på klarinet og harmonika.

Men dèt, som kendetegner Kolerus & Djordjevic er ikke selve klangen, men egne arrangementer af værkerne som er på høj kammermusikalsk plan, og en dyb indforståethed mellem dem på en scene.

 

Så selvom de teknisk er højt udrystede musikere, er det deres særlige stil der giver denne folkemusik et nyt liv, som de godt kan lide at kalde "Kammerklezmer".

 

Disse to musikere har gennem længere tid eksperimenteret med fusionen mellem det traditionale og moderne og ud fra dette udviklet tæt sammarbejde med en fascinerende jødisk sangerinde,
Channe Nusbaum.

 

Find pressemateriale under menuen PRESSE

 

 

BRANKO DJORDJEVIC

a c c o r d e o n   &   m u s i k e r p e r f o r m e r

 

Skanderborgvej 40, 6 /1

DK-8000 Aarhus C

Tlf.: (+45) 26 21 63 66

mail@BrankoDjordjevic.com